Selasa, 25 Januari 2011

Paranormal Activities 2

Last week ari sabtu ke ahad..tah aku pn da lupe..ahhaha..ak jnji dengan fareha (baby) nk jmpe dia kt Shah Alam coz nak bagi baju bridemaid kat aku.. Then disebabkn aku ni agak lembs skit bergerak..aku tnye le kt baby, dia nk pegi mane2 ke x sebab xnk dia tunggu lame2 kn (sbnrnyer agk lme dia tggu) then dia ckp dia nk g Mid Valley.  Aku pn gerak la g Mid Valley.  Sampai jek kt Mid, aku terus g bratur beli tiket wayang.  Ak xtahu nak tengok cite Khurafat ke cite Paranormal.  So bile da smpai kat kaunter tu baru la aku tnye kat bdk kt kauter tu, so dia ckp Paranormal ag best..aku pn plih la nk tgok cite Paranormal tu.  So,.disebabkn cite tu lmbat ag start aku g la makan eskrem jp gn boyfee aku.  Masa nak plih eskrem tu la yg klakarnyer ktorang xnk plih flavour yang muak2 sbb tkot muntah dlm wayang tu nti disebabkn terlalu takot.  Sebabnyer..bf aku tu penakot..hampeh..siap bwk spek mte itam nk tgok cite tu.  Macam le ade beze kn??


So, cite da start..ktorang pn msuk la.  Permulaan cite tu agk slow skit lahh..cite psl cmne family dia baru pndah kat rumah baru.  Yang start seramnyer mse dorang baru lepas lepak2 kt swimming pool, tibe2 jek rmh dorang bersepah cm ade perompak masuk rmh dorang..habis la bilik, ruang tamu, dapur semuanyer berselerak tapi xde stu pun barang yang hilang. Aku lupe le, ade le bende ilang..rantai akak dia bagi..ehehhe..okeh smbung,..Dari situ la dorang start pasang cctv.  Niat psg cctv tu lain,..tp lain lak jadinyer.

Startnyer bile isteri dia ar kene kacau,..siang lak tu..tekejot aku.  Yelah, bile malam jek aku ttup mate..ble siang bru aku bukak mate aku..Dengan kaki naik kt kosi tu, pstu tgn ttup mate (tp xdelah smpi xnmpk lgsg) maw xterkejotnyer kn??knonnyer pikir..siang xde apelah yang jadi kn..huhu~ tkojot den..hampeh.. Pastu la start la seram2 tu smua,..Nanny dorang kene halau la, n paling suspen mse anak pmpuan dorang terkunci kt luar rumah n yg tinggal dlm rumah tu cume baby n anjing tu..mse tu..huhuhu...msti korang menjerit pnyer tgok baby tu kne kaco...huhuhuhu..Kesimpulannyer,..korang tgoklah cite ni sndirik, ahahha. tp kan rse cm xpuas hati la sbb ending nyer cmtu.  And actually cite ni mmg ade berkaitan dgn yang first..n aku rse pasni msti ade smbungan lagi.  Klu korang da tgok n klu nk bg review kt sni amatlah dialukan. thanks n jmpe ag taw? :p

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

marilah mengomen-mengomen