Isnin, 24 Januari 2011

too bad.. :(

korang ingat lagi x pasal entry aku yg ak nk wt persiapan adik aku nk tunang tu..berita buruknyer dia da putus dengan bf dia.  Adik ak sgt tnsion sbnrnyer sbb dorang da jnji nk bertunang bulan 2 since dah 2 tahun dorang tangguh tunang ni.  Sebenarnyer, fmly bf dia lom ag merisik pn.  So adik pn agak tnsion memikirkn bila la nak dirisik kn, so dia tnye la kt bf dia tu.  Suddenly boyfee dia ckp yg dia xde cuti n tgah apply cuti.  Company dia mmg susah nak bagi cuti.  Kalau camtu sampai ke tua la ko xkawen kn?? Ak cm bengang lah..nape dia layan adik aku cmni sbb nyer dorang da 3 tahun.  Sayang giler kn??? Ermm..memang xde jodoh la kot kn?? Semoga adik aku dapat pengganti nanti..lagipun dia muda lagi.. Amin.. :)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

marilah mengomen-mengomen