Rabu, 15 Februari 2012

pesiapan kawen

lamanya rasa xupdate blog...sekarang tengah sibuk dengan persiapan kahwin plak.  Dok sibuk mencari photographer pastu kalau boleh nak cari videographer sekali..tapi xpasti lagi..tengok pada bajet kan.  Pastu da start da cari bahan2x nak buat hantaran...suruh adik je yang buat...boleh la jimat sikit.  Kad kahwin da tempah..mungkin awal bulan tiga da siap.. kad kahwin tempat   tempah dengan kadlestari.com banyak gak design yang cantik2x kat situ.. kalau korang nak cari.. type je..kad lestari..mesti jumpa punye..

Pastu kad kahwin tu ingat nak tambah2x riben ke bunge ke..tp xde idea lagi..masa da nak dekat..tapi idea cm ade..cm xde..adoi...google2x...ade la dpt skit2x...booleh lah kennn.. Sebab kad kahwin tu simple je..so nk la ade personal touch kt situ..ehehhe...bajet cm kreatif sgt la kenn...ehehhe.. ok lahh..next en3 nak cite psl photographer, videographer...hantaran...makeup..ehehhehe...tunggu jelah..kalau datang kerajinan itu. kennnnnnnnn....okey2x lahh... Assalamualaikum.. :p

4 ulasan:

  1. selamat selamat......selamattttt semuanya...

    doa bebanyak semoga semua urusanmu dipermudahkan... ;)

    BalasPadam
  2. thanks honey...semoge smuanya dipermudahkan ye..amin.. :)

    BalasPadam
  3. coi beb. rajin laa sikit update blog. keh3

    BalasPadam
  4. ahahaha..buddy..buddy....xde mase da skrg ni...busy..busy...nti le ak hapdate lagi yekk..ahahhaa..

    BalasPadam

marilah mengomen-mengomen