Isnin, 27 Februari 2012

photographer perkahwinanku.. :)

Assalamualaikum..jmpe lagi hari ni...alhamdulillah..masih lagi diberi kesempatan untuk bernafas utk sehari lagi.. Hari ni nak cite pasal photographer wedding aku. Setelah sekian lame aku mencari, akhirnya bertemu jodoh dengan yg ni http://www.facebook.com/feelm.net korang click jelah kt situ..kalau korang berminat lahh..ehehe..so far, dia leh negotiate la harga.  Memang paling murah yang aku dapat la.  Sebab ape taw, sebab..aku nak photographer and videographer skali..ehehhe..gatal kn?? ala..skali seumur idop je..plishhhh..leh kn??kn?? so dorang cover utk 2 hari, mse nikah n mse sanding...harap2x semuanya ok, gmbr pon cntek.

hah!! lagi stu,..ak sbnrnyer...risau taw x? nk taw rsaw psl pe? rsaw psl tunang aku tu...adoii..kalau amek gmbr..xpnah nk wt muke elok taw x..adoiiii...geram btul..ni kang..dgn videonyer..dgn gambonyer..ak nk nengok muke nyer cmne..msti ak xleh nk wat aksi2x yang romantik ken??kennnn?? ahahaha..xtaw lahh..tengok la cmne nti kennn...ehehehe.. ni ha..nak wt banner pon..dok amek brape kli gmbo..xjadik2x..sbb dia suke wt memek muke yg klakar!! adoii..geram betul....ok la..ok la...nti next en3 aku cite psl lain plak ek?? ehehhee...sesuke aku la ehh.. :p

k la..bye2x...assalamualaikum.. maaf jika ade terkasar bahase ye.. :)

1 ulasan:

  1. Assalamualaikum!

    Mencari pengacara majlis perkahwinan?
    Serikanlah hari bahagia anda dengan alunan pantun, gurindam, madah seloka yang pasti akan mengundang senyum manis para tetamu anda!

    Kami menyediakan perkhidmatan Pengacaraan Majlis, Menulis Skrip Pengacaraan, Khidmat-Nasihat Pengurusan Majlis, dan lain-lain. Untuk sebarang pertanyaan, anda dialu-alukan untuk terus post di page Facebook “Qiyasari Wedding Emcee” atau emelkan terus kepada azreeariffin@gmail.com.

    Terima kasih!
    Qiyasari Wedding Emcee

    http://www.facebook.com/pages/QiyaSari-Wedding-Emcee/201179599963747

    BalasPadam

marilah mengomen-mengomen