Jumaat, 2 Mac 2012

Photographer BERTUKAR!!

Assalamualaikum...selamat pagi...hari ni hari jumaat...rasenyer..semua orang suke hari jumaat kn?? aku pun suke..

so, kali ni aku nak cite pasal photographer aku.  BEFORE this, aku da btaw kan aku nak ambil dengan Feel (M), tapi ak tpakse cancel dengan dorang sebab kawan aku willing to do my video.  So, dia bg price kwn2, mmg sgt murah lah.  Nak tlong kawan kan, takpelah..ak pun cancel dengan Feel (M) tu.  Bersalah tu memang la rasa bersalah. Tapi kita sebagai pengguna/customer, ada hak untuk buat camtu.  Aku mmg sangat2x rasa bersalah, tapi nak buat camne, nak save duit lagi kan.  Tapi yang bestnyer dorang ni, disebabkan aku da bayar deposit kat dorang, dorang cakap...dorang nk wat post wedding untuk aku.  Baik kan dorang?? walaupun aku cancel dengan dorang.. haishh..nak wat camne..nak save duit punye pasal.  Tunang aku da say sorry kat dorang dah..dorang pun faham sebab pengantin kan nak save duit banyak, and orang lak xboleh bagi harga yang kawan aku tu bagi, so dorang faham sangat2x..dun wori.. :p

ermmm...so, nti klu aku ade mse...aku share lagi gn korang eh?? syg korang..bye..

assalamualaikum.. :))

2 ulasan:

marilah mengomen-mengomen