Isnin, 28 Mei 2012

Rasa macam air mani?? (18sx) Kalau rase belum kawen..jgn bce yek!! :p

Assalamualaikum korang..pagi ni ade 2 entry aku..bukan ape...kawan aku ni dok share kat aku pasal serbuk debunga kurma tu ha... Haihhh..tajuk kemain lagi...sori la ye...kalau yang belum kawen tu.. :p

Ni ha..minggu lepas...kawan aku suruh orderkan serbuk debunga ni, so minggu lepas da bagi la kat dia.  Pagi ni baru dia minum, dan2x tu terus kol aku.. WEi.....bau cm air mani..cmne aku nk telan ni.  Aku pn jawab le..ateeee....nak baby ke xnakk..selawat banyak2x...niat dlam ati nak baby...dengan izin Allah, semua tu xmustahil kan?? Dia pn ckp le..yele..aku telan..jnji ko teman..teman la dlm tepon tu haaa... pstuuu...lame gak la senyap kann..

Dh tu dia jawab..wei..aku minum ni ttp idong tawww...utk baby..sanggup ape aje..mntah pon muntah lahh... Adoi..kesian aku gn kawan aku ni ha... Takpe k...ikhtiar la.. Sabo jelahh...redah jelahh.. cehh..ak ckp kt orang...klu aku..xtaw jadik cmne..ahahhaa... Tapi pernah jugak baca, orang buat siap2x macam pil gitew..  Ambek serbuk debunga tu, pastu campur dengan madu,..pastu ambik bekas panadol yg kosong tu,..korang letak dalam lubang2x tu kan,..pastu letak dalam peti.  Bila rasa nak makan, ambek jek makan.  Camtu lagi senang kan?? Korang cuba lah k..

Aku pernah minum sekali,..memang bau macam air mani pun,..xlalu nak minum...kat tepi tu da siap2x coklat,..just in case nk wekwekk..hahaha.. Kat sini aku letak sekali apa kebaikan Serbuk Debunga Kurma ni okey, yang ni aku copy paste dari blog Fatemah Abdullah?? Korang bace la kalau nak tahu or berminat nak cuba boleh beli dengan Pn. Fatimah ni jugak.... :)

Khasiat serbuk debunga kurma:
Digunakan untuk merawat ketidaksuburan di kalangan lelaki & wanita. Mampu merangsang dan meningkatkan tenaga seksual untuk hubungan suami isteri. Masyarakat Arab mencampurkan Serbuk Debunga Kurma dengan Madu di makan secara harian untuk memudahkan hamil dan mendapat zuriat. 
                                                      
Manfaat Serbuk Kurma
Serbuk pucuk bunga kurma dipercaya dapat mengatasi
  • Kemandulan bagi suami istri
  • Menambah hormon laki-laki & menambah jumlah serta mengentalkan sperma laki-laki
  • Menambah keharmonisan hubungan suami isteri
  • Menyuburkan rahim wanita
Aturan pakai Serbuk Kurma
  • Campurkan 1 botol serbuk kurma 300gr ke dalam 1kg madu.
  • Minum madu yang sudah dicampur dengan serbuk kurma secara rutin 2×1 sendok makan dianjurkan sebelum makan
Untuk mendapatkan hasil yang sempurna, tambahkan madu & susu sebelum berhubungan intim
Cara menggunakan Serbuk Kurma
  • Ambil 1 sudu makan madu asli 100% murni alami
  • Campurkan 1 sudu teh serbuk  debunga kurma
  • Aduk-aduk hingga rata selama 3 menit
  • Masukan sedikit demi sedikit air hangat/ susu murni hangat sambil diaduk-aduk sampai benar-benar rata hingga jadi ramuan 30 ml.
  • Minumlah 3 / 4 jam sebelum hubungan suami istri
  • Jangan lupa didahului dengan doa

Okey la..okey la...tu je nk kongsi sebnrnyer..ape2x feedback nnti aku cite eh? tu pun kalau RAJIN! ahaha.. okey..cm bse la..pe2x slh slp..mintak sori.. :p assalamualaikum.. :)


3 ulasan:

  1. nak anak sanggup lakukan ape saje kan..
    eh mcm mane rasa air mane? ngehhh :D

    BalasPadam
  2. tu la..pe pon sanggup...ehehe.. wahhhhhhhhhhhhhhhh..xtaw lak ko ye!! ak da rse td wei!! rse tu..xdela plak..bau tu ye!! ahahhahah

    BalasPadam
  3. psssttttttttttt....org kate...yg bru kwen pon sesuai makan..ahahahha...

    BalasPadam

marilah mengomen-mengomen