Rabu, 30 Mei 2012

Rase nak menjerit!!

Assalamualaikum korang...

Hari ni rase mcm nk menjerit taw x!! Bukan pe, skrg kan da ddk kat putrajaya, keje lak kat kl.  Ulang alik tiap hari my mutoq yg anta..pstu balik tmpang kawan stu opis smpai bangi, pstu tggu lak adik or my mutoq yg amek.  Bosan n da malu nk tumpang orang balik.  My mutoq xleh amek sbb dia kje shift, aku lak xde lesen kete.  Entah bile nak amek lesen kete.  Aku ade lesen moto, cume skarang takut skt nk bwk mtor laluan mex tu..sbb kt situ kete laju2x..dah tu angin pon kuat.  Penah sekali je bwk motor aritu..mlayang2x badan aku..da la bdn kecik molek jek..adehhh..

Sekarang aku cuma minta aku dapat tukar je kat putrajaya tu, kalau xde kenderaan pun..xde orang amek pun..pganggkutan awam ade kn.. Eerm...dari tahun lepas mintak tukar..xdapat2x..korang doakan aku cepat dapat tukar eh.. n ag stu..dari tahun lepas gak la mohon kuarters..pun xdapat...mungkin sebab aku keje kt kl kot.  harap2x..klu aku dpt tukar kt ptrajaya, pstu aku nk update pmohonan kuarters aku..pstu dpt la dok rmh sndiri kn? Skrg aku dok kuarters, tp tumpang adik aku la..segan le..aku kan da kwen..dok gn adik laki ak yg bujang tu..ak xkesah sgt..my mutoq tu la...msti dia segan kan...wlaupun dia xbtaw kt aku..aku taw la...lelaki kan EGO. ehheh

k la...lps cite ni..rse kurang sket...korang..tlong ye..doakan supaya aku dapat tukar..amin... Apa-apa pun..minta maaf kalau tersalah kata..Assalamualaikum..

6 ulasan:

  1. amin amin amin. moga2 cpt ko dpt tukar putrajaya. :) aminnnnnnnnnn

    BalasPadam
  2. thanks buddy...ak mmg mgharap sgt dpt tukar cpt..

    BalasPadam
  3. tak tanye yang tukar suke same suke ke fir? ko kl area mane? keje dekat mane?

    BalasPadam
  4. aku da cube tnye aritu...tp cm ssh nk dpt la..walaupun suke sme suke..haihh... aku kl area pantai dlam..dkt gn rtm, um, menara telekom(rebong), aku keje dekat institut pendidikan guru kampus bahasa melayu..tp aritu aku da kol jpa, ak ckp la aku da mohon dr taun lepas, dia cm tekejot taw..pstu dia cek, nme aku mmg ade..pstu terus tnye2x..dia ckp nme aku dia da masukkan dlm list utk tukar ptengahan bln 6 ni, tu pun kalau lepas..kalau dlm meeting tu, dia xluluskan..tnggu lagi la aku..adeii..

    BalasPadam
  5. skang ni da xblh da suke same suke ke..even kt cari pun org lain yg nak tkar ngan kt...diorg tak layan....kena ikut turn.....kejam kn...

    BalasPadam
  6. yekee...ptt la lambat je..yg ak nk tkr sumasu tu, dia urgent nk tukar..sbb slalu nk ulang alik hspital..tu yg mntak tukar tuu..tp ksian..kes emergency pn xdlayan..so last2x..ak handle sndiri..kol sndiri..skrg doa je byk2x..dpt tukar tgh bln 6 ni..amin..

    BalasPadam

marilah mengomen-mengomen