Khamis, 19 Julai 2012

Sushi King one plate just for RM2?????????

hye koranggg...assalamualaikummm..pe khabar hari ni..mesti sihat kan??ehehe..yela..esok kan da jumaat...lusa da sabtu...PUASA!!! Seronoknyerr..tahun ni puasa pertama dengan suami..yeayyy..ehehhee...pssssstttttttt!! semalam kan..aku wt kek coklat.eheheh..sodappp wooo..resepi pling sng pnah aku jmpe..t next entry aku share taw...ni nk share psl len...ehehehe

Semalam, balik je keje...suami aku ajk lepak kt Alamanda which is normal to people yg keje kt ptrajaya..mne lagi nk pegi kn..ehehhe..aku paham..dia tnsion kot, sbb skrg tgah wat pergerakan gaji tahunan, org semua nek gaji..sian dia...

So, smpai je kt alamanda, bru le decide nk makan pe.  Sekali, dia ajk makan sushi king!! Aku mmg dari aritu ajk dia mkan..asek xnak jekk..dia ckp xsdapp...aku ckp kt dia..klu tmpt mmg jual sushi..confirm sedappp...adeeii...pstu aku taw dia suke salmon..so aku ngendeng gn dia..aku ckp kt dia..salmon kt sane..freshh bb....ehehhehe...

Pastu, smpai je kt sushi king..ktorang ckp la nk mkn utk dua orang.  Pastu, dia ckp...arini ari untk members day..disebabkan kad da habis..kalau nak masuk...kene order air 2.  Pastu baru la boleh makan sushi sepinggan 2 ringgit JE!! WAAAAAAAAAAAAAAAAAA!! memang rezeki aku n suami aku kot?? And.....boleh makan utk 45 minit je..Lepas oder air tu,..terus masuk.  Pe lagi..terus grab lahh pinggan n makan...sepuasnyerrrr!! SEDAPPP!!

Nah..ni dia promotionnyer..

klik utk tumbesaran,ehehheh

* Terms & Conditions:
* Prices are subject to 6% government tax and 10% service charge.
* Promotion is strictly  for 2012 Sushi King Card Members and is valid for dine-in only.
* Card holders can bring a maximum of 5 peoples only.
* Sushi King will not sit incomplete parties. Seat reservations are not permitted.
* Maximum 45 minutes per dining session due to limited seating.
* Promotion is applicable to sushi (rice-based) on all coloured plates on the kaiten belt excluding Tsumami (appertiser) Temaki (Hand rolls) & Normal Price Plates.
* Promotion is not valid with any other Sushi King card discounts, other discounts or any menu-ordered sushi. All food leftovers will be charged according to the normal price.
* All vouchers will not be accepted during the Bonanza Promotion.
* Please present your Sushi King Card upon payment.
* Ala carte and set meal order are not available during this promotion.
* This promotion is not applicable in Sushi King Express Tesco Setia Alam.
* Sushi King reserves the right to change the terms & conditions without prior notice.
* Terms & Conditions apply.


Ok..smbung balik...eheheh...Pastu time nk bayar tu, laki aku ckp...confirm dkt seratus.  Aku ckp kt dia..pe lak seratus...sepinggan 2 ringgit jelahh!! dia siap nk bet gn aku...perghh...dia xtaw ke aku da siap kire..ahahhahaha...dia ckp..siap gn tax la mak nenek smua..msti dkt seratus...okey..xpe...mari kite ke kaunter!!ahahaha

Aku makan semalam kalau xsilap aku..9 plate bersamaan RM18, air satu dlm RM4-5, so total aku makan semalam.. RM31.10 kot? posen tu xingat..ehehehhe..yg RM31 tu betul..murah kan??? kenyang memang kenyang...alhamdulillahh...Kalau korang nk pegi sushi king..still sempat lagi..klu xsilap aku..smpai harini dia punyer promosi ni...

Ok lah..tu je aku nk share..owh..just want to share that aku ade seminar penghayatan Ramadhan kejap lagi..ehhee..satu hari...Owh ye..Selamat menyambut Ramadhan ya pada yang beragama Islam..so, sekali lagi..aku nk minta maaf jika selama aku berblogging ni...ada salah silap..org salah ayat ke..ape2x je yg menyinggung prasaan kamu2x semua...maafkan aku...aku cme manusia biasa yg xlekang dari melakukan kesilapan..stiap apa yang baik itu datang dari Allah s.w.t dan yg buruk tu..dtg dari diri aku sendiri...harap kte semua dapat beribadah dgn kusyuk..dan perbanyakkan amal..mase utk mengumpul pahala..insyalllah..amin...

ok la korang..bye...Assalamualaikumm... :))

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

marilah mengomen-mengomen