Isnin, 27 Ogos 2012

Alhamdulillah..rezeki Syawal.. :)

ASSALAMUALAIKUM...ehehehhehe...haihhh.....ehehehhehe..

Sebenarnyeeeee....tersangat la hepi nehh.  Nak taw sbb pe?? Aku menang contest Annas Easkey buat tu..igt lagi tak yg tetibe aku jadi sopan tu..ahahahha..aku kan ade join contest Annas Easkey buat, aku ingat aku xmenang la..sebab senyap gitu jek.

So, pagi ni macam biasa la rutin aku, bukak email, buka blog.  Scrol2x...alamakk...da keluar entry ni http://theannaseaskey.blogspot.com/2012/08/5-pemenang-contest-annas-easkey.html terus la tekan, tapi xde berharap pun menang sebab tahu yg aku ni xsberape pun penulisannya.  Sekali tgok2x..ada la nme aku..alhamdulillah...syukur sangat2x...

Apa yang aku wat adalah ikhlas dari hati aku n bukanlah hanya kata-kata nak bodek.  kalau nk baca boleh klik sini .  Ehhehe..bestnyer..tp xtaw lagi pe hadiahnyer...sbb nk kene email!! Ok korang...nk email Annas nihh.. :))

Ooppss..bukan nk menunjuk taw..cume nk share berita gembira ni gn korang..sori la klu rse mcm ak mnunjuk...ak mintaa maaf k... Assalamualaikum.. :))

2 ulasan:

  1. Assalamualaikum.. Dear Shasa, once again, congratulations for winning the contest.. Memang betul rezeki Syawal.. TQ jugak pada awak sebab sudi singgah & follow blog kiter.. ^_^

    BalasPadam
  2. waalaikumussalam,..tu la..rezeki syawal kan...ehehe..awk singgah blog sy..sy pn balas balik..so, pe slhnyer follow skali kn.. :))

    BalasPadam

marilah mengomen-mengomen