Jumaat, 17 Ogos 2012

DENGAR TAK HOT FM!! SELUAR TRACK OREN!!HAHAHAHA

Assalamualaikum semua..ahahhahahaha...Tu first aku nak buattt..gelakkk... Ya Allah...memang kelakar sangat la pkck  hazaman ni haa.yg kene panggilan hangit HOT FM tu.  hari ni, dia jadi tetamu kat konti.  So dapat la dengar lagi gelak pakcik tu...siyes kelakar wehh..ahahaha..

hari ni, hot fm siap pkai baju oren disebabkan panggilan hangit tu kan tentang baju raya warna oren... Even aku pun hari ni, pakai baju warna oren..semangat weh!! ahahaha.. So, pada sape2x yang rase cm sedih xbalik lagi kampung, or xdapat cuti raye...tukar la channel hot fm, boleh dengar dalam kereta..kat office pun boleh dengar online je..sape ade kat rumah boleh tengok kat tv lagi!! ape lagi..tukar la..mesti korang gelak sampai pecah perut..huhu..

NAH, NI LINK UNTUK DENGAR ONLINE.. http://www.hotfm.com.my/

Selamat bergelak sakan korang..ehehhe.. :))

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

marilah mengomen-mengomen