Rabu, 29 Ogos 2012

Gangnam Raye!!

Assalamualaikum semua, apa khabar.  Erm...macam mana bulan Syawal ni,..?? Masih ada jemputan rumah terbuka ke? Mesti ada kan, sampaikan ke malam pun ade..cmtu..xyah la masak...eheheh...Dok pergi rumah terbuka dari pagi sampai ke malam.  Dok sibuk2x dengan raye ni, korang ada dengar tak pasal Gangnam? ehehhe..xpun da tengok video dorang kat youtube?

Banyak sebenarnyer da buat Gangnam ni, tapi yang paling best nyer gangnam raye ni lah..havoc gilerrrr!! sempoi habissss...besttt sangat2x tawww... Dari kecik smpai la ke veteran, ada dlm video ni.  Kelakarnyer xpayah nak cakap lah...dok gelak sorang2x nengok video tu taw x...Masuk semalam dah 3x tengok video dorang.  Terhibur sangat dengan telatah dorang, semuanya sporting..termasuk sexy lady (nenek) ahahha..saya bukan mengutuk taw..tapi kalau korang da tengok video tu..msti korang paham kenapa saya panggil sexy lady..ehehhe...so kalau sape2x nak tengok video Gangnam Raye ni, search kat youtube..mesti ada..nanti kalau ada mase,..akan dilampirkan sekali..cewahhh ayattt surat rasmi lahh...ahahhaha..Ni ha ada attach gambar JEK..ahahaa..video xmampu..internet terlampau laju..hihih.. :p

ni la gangnam raye yang femes sekarang tu..ehhee..bek korang tengok cepat..

ni penyanyi originalnyer..dari korea..ehehe..tengok dia menari.. :p
Okey lah..akan di kemaskini kemudian(ayat surat lagi), jumpe lagi next entry...tentangg steambot..ehehe..okey2x...salah dan silap harap korang maafkan aku k...Assalamualaikum..bye2x.. :))


9 ulasan:

  1. oiiiii.. kte br je hapdet cite psl gangnam tuh.. alaaaa, tersame lak! lewat bape minit je dr ko.. weeee~

    BalasPadam
  2. awat xleh bukak blog ko ni weh? xde pun update blog psl gangnam..?

    BalasPadam
  3. daripada suka2 terus ada org suka video ni.. sempoi n family diorang sporting ^_^

    BalasPadam
  4. betul2x..dorang suke2x je buat, tp sekarang..da ramai org view video tuu..aah..sgt2x sporting..n xsgke nenek dlm video tu rupanya Embun, yg umie aida berlakon tu..

    BalasPadam
  5. ada sejarah hebat la dalam family diorang ni.. tapi nenek tu sporting la.. suka tengok bila dia pakai spec hitam lepas tu buat peace lagi.. ^_^

    BalasPadam
  6. ahaha..tahu xpee..betul2x...cute betul nenek tu..sexy lady..ahahah..

    BalasPadam
  7. weh.. xleh bukak ke blog kte tuh?? adoiiii.. xkn xleh g??

    BalasPadam
  8. pe blog ko? ak try bkk td xleh..erm..not found.. ;(

    BalasPadam

marilah mengomen-mengomen