Selasa, 18 September 2012

anak bulusku : da bawak pegi klinik...Shimo2x...

Assalamualaikum..jumpe lagi petang ni ye...

Alhamdulillah...da bawak pun shimo pegi klinik...lega sebab dapat bawak pegi klinik...ehehhe...tapi risau jugak.. Kalau lepas makan ubat yang doktor bagi tu, xbaik jugak sakitnya..kemungkinan faraj shimo kene buang.  Ye, kucing pun ade penyakit gitu.  Aku tak ingat la apa nama penyakit yang doktor tu beritahu.  Tapi kalau sape2x ade kucing, pastu kat kemaluan dia ade keluar cecair putih, or even worse warna kuning...cepat2x la bawak jmpe doktor k.  Bahaya sangat2x.  Kadang2x..cecair tu sampai campur dengan darah, pastu kucing tak lalu makan, selalu tido, tak aktif, suhu badan meningkat...erm..tahu2x je da takde...

Kalau nmpak si manja tu lain macam..bawak jelah klinik ke...sape xsyg kucing kan?? k la..tu je nk share..harap2x lepas makan ubat..cecair tu bertukar jadi jernih...kalau tak...shimo xdpat la bunting.. sian shimo...takpelah...kalau kene buang utk keselamatan shimo..mommy sanggup shimo..asalkan shimo sihat dan selamat..mommy sayangggg shimo sgt2x!!mmuahh..

k bye. :p

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

marilah mengomen-mengomen