Selasa, 4 September 2012

Kepingin Puding Roti.. =.=

Assalamualaikum...apa khabar korang..erm rase macam da lame je xupdate..ahaha..yeke?? ntah lah..lately mcm xde mood nk update lah..padahal banyak je nk share..siap ade gambo bagai, tapi xjugak update..guane?? :p

Owh2x...lupe lak...sekarang kan..tengah terliur/mengidam/craving/ pe lagi ekk?? haaa..bukan2x..!! aku xmengandung ye...aku sedang berbendera..ahahaha..memang gini le..sekarang ni...mood aku datang, dok ngidam puding roti dgn milk shake banana little taiwan..sedap wooo....yang milk shake tu..mmg sokmo beli dah..yang puding roti tu..baru tadi mengidamnyerr..bleh gitu? pastu...pe lagi..bile xdapat makan..tengok gambo pun jadik le...gullppp!!telan air liuq sat.. :p

owhh..mamamiyaaaaa......

gambar ni aku ambil di blog cik epal siap ade resepi lagi..yela..kadang2x..resepi kita buat tu sedap..tapi kot la nk cube resepi yang lain..boleh lah click blog cik epal tu..salin resepi...pastu buat!! ehehhee..korang..kalau korang buat kan...leh tak orang hantarkan kat aku...cacing2x dlm perot aku ni haaa..mintak puding roti..bukan aku...ahahha..yelah2x..nanti aku buatlah..dia punye resepi leh tahan senang gak..ermm..KALAU RAJIN!! :p

okey lah..okey lahhh..sesaje jek nak buat korang telan air liur waktu2x gini..ala..jkgi kan da boleh lunch..hihihi..takecare semua..bye...lebiuuu..salah silap..ampunkan daku yaa...huk2x... :))

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

marilah mengomen-mengomen