Jumaat, 21 September 2012

syg..b da sedia nak jadi ayah..

Assalamualaikum..apa khabar semua...

Dapat mesej dari suami...katenye..dia da sedia nak ada anak, nak usaha sungguh-sungguh dah pasni...sebab sebelum ni kitorang macam fikir ada rezeki, ada lahh..kalau takde takpe..usaha lagi kn..tapi ni dia da betul2x nak sangat anak...da smpai tahap jeles ble tgok orang men gn anak..

Aku...memang da lame bersedia...Tak tahulah macam mana kan? Harap-harap ada la rezeki untuk kami..doa-doakan la kami ye.  Sebelum apa-apa nak tunggu dulu period datang, sebab jangkanya 1.10.12 ni piyed...so..kalau ada..alhamdulillah..kalau belum rezeki..kenacuba usaha lebih lagi..erm...

tengok kaki baby tu..cute kan..ermm...nak rase cmni..nk rse perasaan menjadi  ibu..
Sumber dari google

tu je nk share for today...erm..kawan-kawan doakan supaya dimudahkan segalanya k..amin... :)

2 ulasan:

  1. cute kaki di perut itu..

    yup..semoga ko dapat apa yang dihajati ye mok..amin

    BalasPadam
  2. cute kan...ermm...amin..thanks bambam...aku pun doakan ko jgk ye..smoge cpt2x dpt pe yg ko idamkan..amin...

    BalasPadam

marilah mengomen-mengomen