Isnin, 1 Oktober 2012

Pure Collagen Marine! Terbaik lahh

Assalamualaikum semua,...apa khabar di hari Isnin yang sangat INDAH nih...ahahha..hari ni monday blues tak? Aku so far ok jek..ehehhe...alhamdulillah..

Jadi, hari ni nak berkongsi tentang pengalaman aku amalkan pure collagen marine.  Tak sampai sebulan pun aku amalkan tapi da nampak keberkesanannya.  Aku buat 2 cara, satu aku makan, satu lagi aku wat masker.

Okey..pure collagen marine ni yang original pnyer, belum ada campuran ape2x lagi.  Malah, kita kene sediakan sendiri taw? Tahu tak ape tu pure collagen marine? okey murid2x.....pure collagen marine ni sebenarnya tumbuhan marin yang telah dikeringkan, tiada kandungan kimia dan seratus peratus asli dan belum diproses.  Ianya bukan dalam bentuk serbuk ataupun pil.  Ni ha gambo nyer...


sumber dari google
Aku lupe nak ambik gambo aku pnyer aritu..ni kire cantek da ni....sebab da dibersihkan...Bau nyer memang tak menyenangkan ye..adeiii...Lepas basuh ni, kene rendam semalam pastu basuh lagi pastu BOIL! pastu letak dalam bekas dan sejukkan dalam peti sejuk ye.  Sangat leceh, tapi takpe..nak sihat punyer pasal kan?

Antara kebaikannya adalah seperti berikut:-


  • Kuatkan saluran darah dan kuatkan peredaran darah,
  • Hilangkan sembelit
  • Kurangkan tekanan darah tinggi
  • Tingkatkan metabolisme badan
  • Memperbaiki masalah kulit, rambut, kurangkan kedut, selulit, jerawat.
  • Melembutkan kulit
  • Mengurangkan sakit pinggan
Banyak sebenarnya kebaikan kolagen ni, tapi tu jelah aku share k.  Tapi yang bestnyer bile aku wat masker, jerawat cepat kecut..aku pakai sebelum tido, pastu bangun tido je jerawat da kecut, hebat kan? ehehhe.. Pastu kulit rasa tegang, kental dan licin..cewahh..betul ni..aku xjual ye pure collagen ni..cuma share je pengalaman aku.  Lepas makan kolagen ni lak, aku rasa badan aku ni banyak keluar angin taw...bagus ar...sebab angin kan tak elok...so lebih baik dikeluarkan..betul tak? Tu jek setakat ni yang aku rasa perubahannya.  Yelah, belum sebulan lagi kan..

Tu je nk sharing2x hari ni...kalau korang da pernah cuba kolagen ni,..jom la share pengalaman korang.. :)

Assalamualaikum..bye.. :)

1 ulasan:

  1. sy ada menjual colagen gred AAA (warna ungu)
    100 GRAM RM20.00(FREE POSTAGE) kalau berminat boleh sms 0133834118... :)

    BalasPadam

marilah mengomen-mengomen