Rabu, 28 November 2012

Bunting Pelanduk??

Assalamualaikum....apa khbar kawan2x ku sekalian..eheheh..ni dah petang ni..tapi ada topik menarik woo...owh ye...kat putrajaya sekarang ni tengah hujan lebat..cmne lak kt tempat korang?? Huhh..hari2x hujan..rse mcm malas nak bangun g keje kan?? sedapnyer tidoo..ahahaha...

Okey lahh..aku baru tahu hari ni..ada istilah bunting pelanduk rupanya ye? Hahaha..sorilah..ketinggalan sungguh aku ni..bunting pelanduk tu ialah...masih period walaupun hamil?? Ha..jangan tak tahu taww..memang ada terjadi, period macam biasa..setiap bulan..tapi sebenarnya hamil.

Camne la tetibe ko boleh tercerita pasal ni?? Erm..camni..aku ni lately asek rase lidah tawar2x jek..so aku asek nak makan bnde2x manis lahh..dahtuuu..kawan2x opis aku ni pelik arr..asal cmtu kan? Ko ni pregnen ke fira? Ko ni ada apa2x ke?? Ishhh..mane ade la kak..baru je lepas piyed ni haa..semalam baru bersukan..takkan da lekat kot??ahahaha...jawab aku smbil gelak jahat.. :p

Aku tak rase la aku ni pregnen..takde pun tanda2x tu...takde pun berharap..tapi masih ada harapan? kahkahkah...doa2x kan lahh..tapi aku rasa mustahil la aku pregnen..kalau ada..alhamdulillah..kalau takde..malam ni, esok, luse..kita cube lagi..kennn?? HAHAHAHA...

Eh korang..pernah tak dengar pasal bunting pelanduk ni..kalau ada cite arr...aku baru tahu ni..tadi dok google pun..memang terjadi cmtuu...sampai ketiga-tiga anak pun...dia still period..and bila perut da besar baru la pelik..yela..period still datang...tetibe tahu2x perot dah besar..maw tak terkejot..ye dok??

Senyum sorang2x...berangan bunting pelanduk..hahaha..k la korang..pkul 5 sudah..jom balik!!

p/s : jom kita berangan bunting pelanduk nak?? :p

5 ulasan:

  1. Salam..
    xpernah dgr,tp selalu berangan setiap kali period..hehe..kalo cr kat encik google mmg ade kes mcm ni..tp dr segi perubatan,x mungkin bila pregnant n period..kalo period gak tu mungkin bleeding n something wrong pd kandungan die tu..hurm..tp xtau la..kuasa Allah kan..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salam,..

      Tapi, bleeding tu memang macam period setiap bulan..7 hari je bleeding..sampai la bersalin..haha..pastu bersalin pun okey je..tu la..dok cari kat en google gak..terjumpa kisah bunting pelanduk nehh..

      lepas je tahu psl bunting pelanduk ni..terus berangan kemungkinan jadi bunting pelanduk..haha..Kuasa Allah..apa2x pun boleh jadi kan? :)

      Padam
  2. salam....

    baru je blk dr klinik....hari ni hr ke 15 uzur,,,hari pertama hngga ke 5...drh banyak dn mcm drh haid biasa...3 hari xde drh...lps tu kuar drh coklat sampai ke 15...ini kali ke 2 kena...tp, dr scan...xde ape2...rahim pun ok...pd thn 2007...pglmn mcm ni gak...kena bln posa gak...lps period 15hr, sakit perut mcm senggugut...gi klinik dr sahkan mengandung...lps seminggu ...bila scan...tinggl karung je...terus msk wad buat dnc...

    dh 9 thn kawin...sy msh mengharap ada sinar utk sy...huhuhuhu.....

    BalasPadam
    Balasan
    1. salam..maknenyer isma pernah alami la bunting pelanduk ni ye? Sha doakan semoga Allah kurniakan rezeki zuriat buat isma satu hari nanti,..amin..

      Padam
  3. salam....

    baru je blk dr klinik....hari ni hr ke 15 uzur,,,hari pertama hngga ke 5...drh banyak dn mcm drh haid biasa...3 hari xde drh...lps tu kuar drh coklat sampai ke 15...ini kali ke 2 kena...tp, dr scan...xde ape2...rahim pun ok...pd thn 2007...pglmn mcm ni gak...kena bln posa gak...lps period 15hr, sakit perut mcm senggugut...gi klinik dr sahkan mengandung...lps seminggu ...bila scan...tinggl karung je...terus msk wad buat dnc...

    dh 9 thn kawin...sy msh mengharap ada sinar utk sy...huhuhuhu.....

    BalasPadam

marilah mengomen-mengomen