Khamis, 1 November 2012

ttc : Pengalaman berurut Mak Yong Day 1

Assalamualaikum semua, hari ni dah hari khamis..cepatnya masa berlalu kan.

Sebelum ni aku ada beritahu kan, nak berurut dengan mak yong.  Semalam aku da pergi dah.  Mula-mula tu takut sangat sebab aku ni jenis badan xkuat, kalau urut kuat mesti sakit badan.  Sampai je rumah, mak yong minta nama suami, mak, mak mertua.  Pastu tukar kain batik n berbaring.  Kalau nak bawa kain batik sendiri pun boleh.  Tapi aku malas..ahahaha..

So, mak yong mulekan dengan kaki...xsakit...naik skit..xsakit..n kseluruhannya..xsakit!! Sedap wooo...rase lega badan lepas berurut.  Sebelum ni aku ada berurut..tapi berurut kat spa lahh..dengan orang melayu gak...tapi sakit wooo...adeiii...Tapi dengan mak yong ni..nak pergi berurut lagi pun tak kisah..lagi suke ade..ehehhee

So, hari ni aku akn pergi berurut lagi...kene 3 hari berturut-turut.  Semalam mak yong tanya aku, macam mana period aku.  Regular ke tak, berapa hari.  Dia cakap kalau ada masalah period, beritahu la...so insyallah dia akan betulkan, dengan izin Allah semestinya.

So, esok hari terakhir aku berurut...ermm..pastu mungkin tunggu period lagi sekali berurut lagi n nak pergi lppkn!! Chaiyokkk Shafira!! n Chaiyok to all ttcian!! :)

p/s : psstt3x..., sape2x yang rase malu nk berurut, jangan risau...disediakan kain batik dan kain penutup dada..n urut pn dlm keadaan yang bertutup..xnmpk la tmpt2x yg spatotnyer..ehehhe.. :)

4 ulasan:

  1. pm ida no makyong ni? makyong ni area mana?

    BalasPadam
    Balasan
    1. makyong ni ddk kat apartment presint 16, ni nombor dia..012-4819795-mak yong :)

      Padam
  2. as salam berapa yek kos urut dgn makyong tu...tq

    BalasPadam
    Balasan
    1. Waalaikumussalam..Urut sekali RM50, tapi biasanya kene 3x, so RM150, :)

      Padam

marilah mengomen-mengomen