Khamis, 10 Januari 2013

CD01 : 10.01.13

Assalamualaikum semua, so today da start semula CD01...last month hbs period da start on asid folik.  So nk continue makan asid folik tu and mungkin nak try pregnancy formula blackmores or nak makan women secret recipe..ehehe..tengok la camne nanti....akan ku update kemudian ye..so far sekarang just ambil asid folik tu je.

Owh ye, dengar kate untuk TTC ni, bagus juga minum susu anmum ye?? Hehe..klu bab susu...boleh jek kalau nak minum, rasa nak beli la susu tu.. :p

Okey ni la dia...chart aku cycle 9.  Kalau nampak dot2x tu, sebab aku demam dekat seminggu..so this cycle usaha tu krg sket..sebab da bazirkn waktu subur.  Sebab...aku demam waktu aku subur..huhu..xde rezeki..takpelah..cuba lagi pasni...chaiyokk!!


6 ulasan:

  1. masa demam lah seronok manja2.. hehe.
    takpe, ada rezeki lain plak

    BalasPadam
    Balasan
    1. ahahahaha....mmg mnje pon...tp mnje tak terbabas ke lain..manje nk kne layan jek...bkn dilayan..ahhaahaha...klu larat..mmg dah on dahh..tp lembik..ehehhe...klakar la.. :p

      Padam
  2. Cuba lagi.. chaiyokkkkkkkk! ida kelaut BBT ni ;p

    BalasPadam
    Balasan
    1. ahaha...kenape...slalu xambik suhu ehh...sha, mmg letak termo bwh bntl, bukak je mate,..terus sumbat dlm mulut..ahahha..xsnonoh btul.. :p

      Padam
  3. Pernah baca..susu anmum eleok utk yg nak pregnant. tp still tak nampak lagi cam ner ia leh membantu. adakah ia sama mcm asid folik juga?? Awk rasa??

    BalasPadam
    Balasan
    1. rasenyer mcm asid folik,..sbb tu saya stop ambik asid folik, takut terlebih ambik pulak..susu pun saya ambik sekali sehari je..

      Padam

marilah mengomen-mengomen