Rabu, 16 Januari 2013

Listen!Listen! Listen!! Let me speak!!

Assalamualaikum...hihihih...

Listen!!Listen!!Listen!!Listen!!Listen!!Listen!!Listen!!Listen!!

Let me speak!!Let me speak!!Let me speak!!Let me speak!!Let me speak!!

Ahahahaha...sindrom apekah yang melanda diriku ini?? Korang ada perasan tak? Wabak listen ni da tersebar kat you tube n facebook?? Korang tahu tak apa cerita tentang listen nih?

Aku da tengok bideo tuu...faham sikit2x jele...sebab macam semak je bile aku nengok bideooo tuu..  Yang aku paham, ade student and lagi sorang ni presiden organisasi Suara Wanita 1 Malaysia.  

Studen ni, tanye le soalan kat Cik S.  Pastu  Cik S datang, ambik mic letak tepi.  Pastu lepas Cik S ni jawab, banyak yang aku dengo nyer cakap listen10x.....hah pastu ade la dengar banyak nama2x haiwan yang keluar...ahahaha...jangan le gelakkan aku.  Aku ni nak jugek tahu hal semasa, tapi malas nk dengar video tu lame2x..adeii...series semakkk...ahahahahah

Sekarang ni, even Nandos pun dah keluarkan iklan Listen ni taw?? ahahaha...sangat cepat virus tersebar...Pastu, orang ramai menggesa Cik S ni minta maaf kat student tu, sebab dikatakan cara Cik S jawab tu, agak kurang sopan la.  Ada jugak aku dengar masa aku tengok video tu ayat2x yang xberapa sedap..tapi aku malas nak ulas...

ehehe..advance kan Nando's ??

Entah la ehh..aku tak sebelah sape2x...dari segi pertanyaan dan jawapan tu...aku malas nak ambik tahu.  Cuma dari segi etika soal dan jawab tu mungkin dua2x ada salahnya kot.  Dari segi soal tu, mungkin vokal tu terlalu tinggi kot, atau mungkin dia seorang yang memang jenis yang vokal camtu.. Dari segi jawab, cara Cik S tu, macam memalukan si penanya ni.  Erm..entah la ye..

Korang da tengok video ni? Or korang tak tahu pun pasal listen ni?? ehehe..g le carik kat u tube...cm bese..wktu opis xleh bkk utube..sekian... Kalau da tengok..ce cite kat aku..ne le tahu...korang lagi tahu ke..

Salah silap, minta maaf ye... Assalamualaikum..

8 ulasan:

  1. hahaha..lawak sgt la nando's tu..skrg sume nak listen listen listen!

    BalasPadam
    Balasan
    1. ehehehe..kan?? Klakar kan umi?? Nando's ni memang selalu advance,..sebelum ni pun ade gak isu2x macam ni,..cepat je dorang wat iklan..ehehhe..listen10x... :p

      Padam
    2. hehe..rsnya ms isu staff KFC gaduh ngan customer dulu pun Nando's ade wat camni gakk..

      Padam
    3. aah...rasanya ade...bagus betul dorang nihh..up to date...ehehhe

      Padam
  2. Actually tak suka la issue ni....kat mane2 jer org dok bercakap pasal lisen..lisen..lisen ni..mmg wabak betol lah...semak telinga dibuatnya...malas nak ambik pusing.

    BalasPadam
    Balasan
    1. kan?? sangat semak kan?? macam serabut je dengar..hihihi...mmg da jadik wabak punn..semua orang pun dok kate psl bnde ni..smpai bleh jadi isu perkauman plakk..pastu msk pasal politik..eeii..xphm lahh..

      Padam
  3. salam perkenalan dear!!gie memang tak brape nak amek tahu isu semasa...tp biler tgk ramai yg post pasal listen teros rase nk tgk video tu...papepon semoge our country is the best country in the world...amin... =)

    BalasPadam
    Balasan
    1. ehehehe...mule2x..nmpak jgk org dok post2x kt fb psl listen ni..tp, wat xtahu je...pastu, bile dah terlalu ramai orang dok cite, and kita xtaw pe cerite...jadik mcm kita ketinggalan..tu yg tengok jugak tuu...ehehe..tu lahh..smoga negara kita ni, aman sentiasa...xmo la ada pe2x mslh..

      Padam

marilah mengomen-mengomen