Isnin, 4 Mac 2013

CD01 : 2.3.13

Assalamualaikum semua...apa khabar,..? Da lame rasenyer aku tak update...huhu..nothing to share actually...
Just to update my cycle....hari sabtu lepas berlangsung la period dengan jayanya...

Last cycle aku mention nak try minum air taugeh n air kunyit kan? Aku tak jadi buat sebab masa tu cuti raya cina, and aku outstation..so tak dapat la nak laksanakan mission tersebut...huhu~~

Cuma aku ada pergi hometopathy je kat PKNS bangi tu je... Untuk cycle kali ni, no bbt chart sebab cycle lepas aku banyak jalan2x...and xbawak termometer aku...first time xde bbt chart...xpelahh...skip satu bulan..haha..

okey la..tu je nak update...take care korang...bye..

p/s : Tolong doakan pejuang2x yang tengah bertarung nyawa di Lahad Datu n Samporna..doakan semoga mereka selamat mempertahankan negara kita, amin...

9 ulasan:

  1. tu lah pasal,nape lah yahoo wat hal camtuh kan? bikin masalah sajaaaa.andai kata probs email tu dah setel,gtau ek. sharing2 jln penyelesaian :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. bolehh....so far..belum ada penyelesaian,..tapi da cuba bukak email guna browser lain x?

      Padam
  2. ida kelaut laaa BBT adoi. nak cari balik termometer laaa .. hikhikh

    BalasPadam
    Balasan
    1. ehehhe...BBT ni nak kene disiplin kan..kalau tak rosak chart,..ehehhe..cycle lepas walaupun chart banyak kosong, masa nak dekat period sha tetap ambik suhu sebab nak tahu bila period kan..senang.. Eida buat la semula BBT..chaiyokk!! :)

      Padam
  3. macam mana hometopathy tu? ok x??

    BalasPadam
    Balasan
    1. homeopathy tu so far okey..ubatnya belum habis lagi..nak tunggu habis dulu baru pegi check lagi sekali..ehehhe

      Padam
  4. seronok dapat blogwalking kat ttcians punya blog..nice to know u ... sudi2 lah blogwalking kat sini http://tryingtofindmylittleone.blogspot.com :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. eheheh...sha da follow pun...keep in touch k.. :)

      Padam

  5. rm1/pc strip test upt pregnancy dan rm1.20 /pc opk kesuburan
    email; lovidoobidoo@gmail.com
    blogshop; http://tester-kesuburan-pregnancy-murah.blogspot.com/
    sms:puan nor 0122723104

    BalasPadam

marilah mengomen-mengomen