Jumaat, 29 Mac 2013

TTC : CD01 28.03.13

Salam semua,...sha just nak update cycle sha kat diari kecik sha ni..ehehhee...

Semalam dengan jayanya cycle baru bermula lepas period lambat sehari..huhu... Belum rezeki lagi..xpe2x..!! This cycle usaha lebih kuat lagi....doakan sha ye??

This month pun takde jugak bbt, sebab banyak berjalan jugak..hahahha..this cycle start semula bbt...setelah 2 cycle sha skip bbt.  ape boleh buatt..  Last month sha ada pergi homeopathy kan, ingat nak pergi lagi..tapi my mutoq aka encik suami, dah xmo pegi sebab leceh nak kene makan setiap sejam memandangkan dia takde mase nak makan sekerap tu...so...cycle ni, nak cuba yang lain pulak...ingat nak cube set shaklee pulak..fuhh!!

Sha berdoa semoga dipercepatkan rezeki zuriat sha dan kawan2x ttc lain...amin.... Chaiyok2x!! :)

6 ulasan:

  1. InsyaALLAH..Mudah2an dipercepatkan rezeki zuriat kita semua yg ttc..amin....
    Salam perkenalan dari umie...

    BalasPadam
  2. salam perkenalan sha....semoga usaha kita diberkati..jomlah visit blog saya....

    http://cahaya-hanna.blogspot.com

    saya pun tgh makan set shaklee.....:d

    BalasPadam
    Balasan
    1. INSYALLAH...AMIN...tu laa...sy da roger2x kawan dah tanye pasal set shaklee tu...otw la ni..ehehhee...ok x set shaklee? :)

      Padam
  3. Amin2 mudah-mudahan ada rezeki untuk sha.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thanks Mila.. :) Semoga Mila dianugerahkan zuriat yang soleh/solehah..amin..

      Padam

marilah mengomen-mengomen