Rabu, 8 Mei 2013

Saya nak Chocolate Fountain FREE!!





Assalamualaikum..

Hehehehe...To Eida,...Sha nak chocolate fountain free!! Sha ingat nak buat gathering dengan kawan-kawan nanti,..so, kalau ada chocolate fountain...mesti lagi mabelesss! Plus, semua kawan-kawan sha sangat suke coklat..even my hubby pun giler coklat..ahahha... And...of course la sha pun suke...so plis2x eida..pick me...ehehehhe...

Kepada kawan-kawan yang nk join,..sila abaikan ayat saya dia atas tu ye...baca syarat2x nya seperti di bawah..thanks semua..join la k...mane la tahu...ada rezeki korang kan?? :)

Nak join? Simple !
3. Buat simple entry dengan tajuk "Saya nak Chocolate Fountain FREE!!" , 
masukkan banner dan linkkan ke entry ini..
4. Drop komen kat entry ini dengan meninggalkan details seperti berikut;
a) Nama & URL Blog 
b) Nama FB  


p/s : If uols ada blog dan fb boleh join. Yang ada blog tapi xde fb pun boleh join. Yang takde blog tapi ade fb pun boleh join. Yang xde dua dua, sorry tak boleh join. HAHA

1. Ada BLOG & FB - cara seperti yang diterangkan di atas  ;))

2. Ada BLOG sahaja - Buat entry & follow

3. Ada FB sahaja - LIKE dan SHARE post GA kat FB yeee ;))

Senang je kawan-kawan kan?? Sape xsuke chocolate and plus....it is for FREEEEEEEEEEEE.... :)
Senyum lebor smpai ke telinga...

k bye.. :)

6 ulasan:

  1. Balasan
    1. thanks..eheheh..done follow di sane juge.. :p

      Padam
  2. yeayy! penyertaan diterima. noted ! harap harap ade rezeki yeeee.. sep sep sep, ida pun suka cokelatttttttttttttttttt..hehee

    BalasPadam
    Balasan
    1. ehehhehe...sepppp!!!! mekaceh eida.. :)

      Padam
  3. heeee rara pon masuk gak contest ni.hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehe..yeke...?? godluck to u ok?? :p

      Padam

marilah mengomen-mengomen