Khamis, 11 Julai 2013

TTC : CD01 ON 9.7.2013

Assalamualaikum...just short update for my online diary..huhu..

9hb bersamaan selasa,..pada pukul 1 pagi aku period..haha...tu dikire 9hb ke 10hb? Aku tanda 9hb je..sebab bangun pagi selasa tu memang check suhu dah jatuh 36.08.  Akhirnya period mai jugak afta delay 3 hari..hampeh..hihi..

Period kali ni..da xde sengugut..cuma rasa loya n pening kepala..untuk this cycle..sha amalkan set shaklee dan jus qaseh (makanan sunnah).  Yang bestnyer senggugut da hilang..da 2 cycle senggugut dah baik..alhamdulillah... :)

Semoga di bulan Ramadhan yang mulia ini amal ibadah kita bertambah, iman kita bertambah, dan semoga ada berita gembira buat sha dan rakan-rakan ttc lain..amin...

6 ulasan:

  1. Balasan
    1. ahahaha..taw xpe..first day pose da xpose..nanti raye pun same..dah nampak anak bulan.. :p

      Padam
  2. hye. arini pose tak..hehe..btw nak tanya, beli kat mana jus qaseh tu..tgh usyar2 tp tak tau nak beli kat mana..

    BalasPadam
    Balasan
    1. ahaha..belum boleh pose lagi..esok insyallah boleh.. :p
      liyana dok mane? macam sha dok putrajaya, akak tu cod je.. tapi kawan sha ade jual jus qaseh tu...klu nak nombor phone dia..email sha kat shasa_rossa@yahoo.com :)

      Padam
  3. insyaAllah..moga2 ada rezeki...bykkan berdoa..sy ri2 pun, rezeki di bulan puasa..

    BalasPadam
    Balasan
    1. amin..harap2x begitulah..smoga ada rezeki untuk sha...doakan ye.. :)

      Padam

marilah mengomen-mengomen