Jumaat, 27 September 2013

TTC : CD01 ON 26.09.2013

Assalamualaikum..

Semalam start CD01 semula...mihmihmihhh...tak berjaya lagi nampaknya..belum sampai rezeki untuk sha.  Untuk cycle lepas sama je,..tak ade ambik supplement apa-apa pun, bbt pun tak buat..opk setengah jalan..ehehhe...sangat pemalas!!

So semalam,..setelah beberapa cycle sha xbuat bbt,..this cycle start semula.  Supplement pun start jugak.. Opk pun baru beli, so boleh mencelup dengan jayanya cycle nihhh..!! wahh..semangatttt!! Dan....bulan sepuluh ni sha dapat appoinment dengan lppkn.  So any update nanti sha update lagi la ye...mekacehhh..

Assalamualaikum..

9 ulasan:

  1. sha, erin pon berBBT jugak. hehehe...mmg kena disiplin kan nk amik suhu tetiap pagi. :) bila suhu dah turun semula, sedihh~~ sob..sob...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aah..thu xpe..dsiplin kena tinggi..tp tang suhu turun tu mmg sedih..org kate,klu stu usaha tu kte stress buat,baik berhenti sbb ble nk conceive ni xleh stress2x..

      Padam
  2. Hi kak sha. Selamat berttc. Sama la kite belum ada rezeki.

    BalasPadam
    Balasan
    1. hye..ehehe..jmpe kt blog plak kite ye...xpe..kite sme2x ttc k.. :)

      Padam
  3. hai, baru je review sini.. salam perkenalan.. boleh tahu dah berapa lama berkahwin? boleh bertukar pengalaman :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. HYE....salam perkenalan..da dekat 2 tahun kawen..nanti kita share pengalaman k.. :)

      Padam
  4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  5. Sha..saya pun penah buat BBT tapi agak stress bila nengok chart, suhu start menjunam turun..paham je ar kalau turun tu cik P nak mai..huh!!!! terus malas nak berBBT..lama gak tak amik apa2 supplement untuk TTC..try je cara natural tapi bila pikir2 balik, orang2 cam kita ni kalau x usaha mana nak dapat hasil..so saya start amik supplement untuk TTC..sekarang tengah duk amalkan GLA Shaklee..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Thu xpe..bile suhu menjunam mula la rasa frust kann...kalau stress berhenti je..kte ttc mana boleh stress2x..ahahaha..special taw.. Sha pun aritu ambek gak GLA tu..tapi tak disiplin la sha ni..asek lupe jek..huhuu

      Padam

marilah mengomen-mengomen