Jumaat, 25 Oktober 2013

TTC : CD01 ON 22 OKTOBER 2013

Assalamualaikum semua...

Short update on my diary jek.. 22hb lepas AF maiii...mihmihmih... So, seperti yang dirancang..here my bbt chart....


Bukit-bukau carta bbtku iniii... Marilah berusaha lagi ye...fighting!!  Owh ye..ikutkan bila AF mai, kena telefon hospital untuk buat xray hsg, tapi sha tak buat..ahahahah... Tunggu bulan 12 baru la sha buat..mihmihh... I'm not ready yet....kena kuatkan semangatku ini..sebab lepas hsg kan, sha boleh tahu either ade blockage ke kat tiub sha, or something wrong somewhere...haihhhh..... Ya Allah,...kuatkanlah semangatku ini...

So,..till meet u next time yekk.. Assalamualaikum... :)

8 ulasan:

  1. Sha gud luck tau..harap semuanya ok sha. L buat kt kpj damansara hsg tu

    BalasPadam
    Balasan
    1. thanks L,..sha tak taw nak buat kat mane..rasenye mcm nak buat dekat kajang..dekat skit..

      Padam
    2. aa buat je kt mane2.. L pnya pengalaman mula tu rilek je x saket..2 jam lepas tu baru saket haha sampai demam L 1 malam hihi

      Padam
    3. haha...rsau jgk sha..tapi bile baca pengalaman orang lain, semua cakap macam sakit period,..so sha rilex sket lahh.. :p

      Padam
  2. k.sha jgn isau. relaks je. insyaallah x sakit. amik ponstan siap2 sblm hsg

    BalasPadam
    Balasan
    1. mihmihmih....takotttt....ahahahaha...

      Padam
  3. Sha, baru2 ni umie ada continue buat treatment di LPPKN tapi terhenti seketika dn x sempat nak buat blood test pun..hehe..dah 2x umie buat hsg di KPJ Tawakkal KL..ok sha..sha jgn risau k.. ;-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha..yeke...umie siap buat 2x..sha sekali pun tak berani...haha... Pastu,..bila umie nak continue treatment? Sha rancang nak buat hsg tu bulan 12..sekarang tengah kumpul keberanian.. Ade orang cakap sakit sangat2x..ada orang biasa2x.. nanti siap ade bleeding kan..haihhh....

      Padam

marilah mengomen-mengomen