Selasa, 21 Januari 2014

Review : Susu Al-Khisbun

Assalamualaikum....

Mihmihmih....lame betul tak update ye...  Yelah, memang takde nak update ape2x,..so berhabuk sudah blog ku ini..puhhhhhhhhh!!

Tetibe senyap, dan2x ni ade review Susu SK kan?? Saje je nak review walaupun baru minum 3 hari,..ahahahha..boleh ke gitu? Ok, first day minum ni rasa badan memang panas, tekak rasa sakit macam nak demam weh,...  Rasa susu pulak memang ermmmmm sangat..ahahahah..yelah, bau herba kuat taw x?? Jenuh memaksa nk minum wei,.. Sampai rasa nak termuntah, sampai camtu sekali..ahhaha..azab kaw..

Pastu masuk hari ke2 dan ke3 terus rasa sedap..rasa macam nk minum banyak kali pulak.  Boleh ke gitu? Tapi series, bila da minum banyak kali,...rasa sedap...manis2x semulajadi giteww..hahaha... Feeling lepas minum, setakat ni rasa banyak angin kua... (pikir sendiri jela angin ape) ahahaha, pastu kerap kencing, pening2x skit (minum air banyak hilang pening), rasa sengal2x kat rahim tu jek.

Pastu semalam hubby try minum seteguk,..haaa..yeee..SETEGUK je okeh, konon nak rasa la camne sebab bau nyer kuat.  Lepas minum terus jelir lidah..ahahaha.. Tapi kan,..lepas minum tu, dalam sejam lebih kurang..asek kua angin je... Bagus la kan kua angin camtu..

Actually, nak tanye la..pada sapa2x yang pernah minum susu SK ni, korang minum bila? Kalau ikutkan minum je tiap hari, period je behenti kan? Tapi ada baca kat forum ratu hati, ada orang suggest minum sampai waktu subur je, sebab susu SK tu kan ada herba, maknanya panas,..which is orang selalu avoid yg panas2x masa subur n masa 2WW,..kan?? So,..apa pendapat korang,...minum sampai subur or continue je sampai da period baru behenti...ermm...


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

marilah mengomen-mengomen