Isnin, 27 Februari 2012

Baju Bersanding

Assalamualaikum semua...

ehehe..tahu...ni da en3 kedua dahh..arini xbz..so leh la cite byk pkara kn..  So skrg, nak cite psl designer baju bersanding aku lah.. Aku ambil dengan kak Sheila, so far aku tengok design dia semua nye tepat dengan citarasa aku lahh.. kak sheila ni bagi banyak price, depends pada jenis material and design yang korang nak, leh fb je dgn dia tnye..dia sgt mesra dan baik sgt.

Insyallah bulan 3 ni siap la bajunya, nak fitting pastu seminggu sebelum majlis baru aku pergi ambil.. Harganya??? ermmm...korang leh click fb dia, ni link nyer.. https://www.facebook.com/sheilamohd ok?? nanti kalau da siap...aku bg la nengok sket2x je ke...intai2x skit jelah kn..nti kang..awal2x xsyiok la kennn..ehehehhe... so klu ak nk suggest dia pon..nak kene bajunye siap lahh..nti ble da siap..aku btaw k..pstu aku share k..ehehhe..

okey lah..tu jekk..jkgi klu rajin..ak share la pe2x yg sblm ni ak xsmpt..taw?? k Assalamualaikum..bye.. erm..ag stu..sori klu ade slh silap ye.. :)

photographer perkahwinanku.. :)

Assalamualaikum..jmpe lagi hari ni...alhamdulillah..masih lagi diberi kesempatan untuk bernafas utk sehari lagi.. Hari ni nak cite pasal photographer wedding aku. Setelah sekian lame aku mencari, akhirnya bertemu jodoh dengan yg ni http://www.facebook.com/feelm.net korang click jelah kt situ..kalau korang berminat lahh..ehehe..so far, dia leh negotiate la harga.  Memang paling murah yang aku dapat la.  Sebab ape taw, sebab..aku nak photographer and videographer skali..ehehhe..gatal kn?? ala..skali seumur idop je..plishhhh..leh kn??kn?? so dorang cover utk 2 hari, mse nikah n mse sanding...harap2x semuanya ok, gmbr pon cntek.

hah!! lagi stu,..ak sbnrnyer...risau taw x? nk taw rsaw psl pe? rsaw psl tunang aku tu...adoii..kalau amek gmbr..xpnah nk wt muke elok taw x..adoiiii...geram btul..ni kang..dgn videonyer..dgn gambonyer..ak nk nengok muke nyer cmne..msti ak xleh nk wat aksi2x yang romantik ken??kennnn?? ahahaha..xtaw lahh..tengok la cmne nti kennn...ehehehe.. ni ha..nak wt banner pon..dok amek brape kli gmbo..xjadik2x..sbb dia suke wt memek muke yg klakar!! adoii..geram betul....ok la..ok la...nti next en3 aku cite psl lain plak ek?? ehehhee...sesuke aku la ehh.. :p

k la..bye2x...assalamualaikum.. maaf jika ade terkasar bahase ye.. :)

Ahad, 26 Februari 2012

Syahirah Iffah Gold & Platinum!!

Assalamualaikum smua..ehehehe..arini nak cite psl tuuuuuu...tajuk kt atas tuu.. Semalam kua pegi sacc, nak cari photgrapher utk wedding, pastu alang2x..pegi la sacc mall..and then..mse tu lak selsema..g carik ubat jap kt watson..ternampak la produk safi rania gold.  Mule2x nmpak safi rania..bukak lah tester dia kn..nk nengok la..ade x gold nyer..ehehhe..nengok2x..xde plakk..pstu nmpk kt sblhnyer syahirah iffah lakk..mule2x tu pkir..msti xde kn...sme jekk..

Pastuu.....bkak cream malam, cream siang..smua bkk..mmg nmpk ade cm emas n putih (platinum) terus aku amek..sapu kt tgn aku..hah..emas gn platinum tu trus meresap weh...ak pn pe lagi...terus le beli stu set, (mntg2x bru dpt gji kn) ahahha.. stu set tu ade 8 brg,.. stu tu gel pengelupasan, pastu pencuci muka, penyegar, krim siang, krim malam, masker malam, krim utk mate tuu..pstu ag stu..serum...ckup x lapan eh?? jp aku kire...ahahahahha...haa.ok..ckup..(aku kire btul2x ok) :p

ari smlm start le pkai utk malam..so hopefully..ak rjin la pki hari2x..pstu nk nengok ade x kesannyer..pstu leh la aku share..ehehe..k la korang..jmpe next en3 ekk..bye..

assalamualaikum...pe2x aku ade wt slh..ak mntk maaf awal2x..bye2... :)

Rabu, 15 Februari 2012

pesiapan kawen

lamanya rasa xupdate blog...sekarang tengah sibuk dengan persiapan kahwin plak.  Dok sibuk mencari photographer pastu kalau boleh nak cari videographer sekali..tapi xpasti lagi..tengok pada bajet kan.  Pastu da start da cari bahan2x nak buat hantaran...suruh adik je yang buat...boleh la jimat sikit.  Kad kahwin da tempah..mungkin awal bulan tiga da siap.. kad kahwin tempat   tempah dengan kadlestari.com banyak gak design yang cantik2x kat situ.. kalau korang nak cari.. type je..kad lestari..mesti jumpa punye..

Pastu kad kahwin tu ingat nak tambah2x riben ke bunge ke..tp xde idea lagi..masa da nak dekat..tapi idea cm ade..cm xde..adoi...google2x...ade la dpt skit2x...booleh lah kennn.. Sebab kad kahwin tu simple je..so nk la ade personal touch kt situ..ehehhe...bajet cm kreatif sgt la kenn...ehehhe.. ok lahh..next en3 nak cite psl photographer, videographer...hantaran...makeup..ehehhehe...tunggu jelah..kalau datang kerajinan itu. kennnnnnnnn....okey2x lahh... Assalamualaikum.. :p