Jumaat, 29 Mac 2013

TTC : CD01 28.03.13

Salam semua,...sha just nak update cycle sha kat diari kecik sha ni..ehehhee...

Semalam dengan jayanya cycle baru bermula lepas period lambat sehari..huhu... Belum rezeki lagi..xpe2x..!! This cycle usaha lebih kuat lagi....doakan sha ye??

This month pun takde jugak bbt, sebab banyak berjalan jugak..hahahha..this cycle start semula bbt...setelah 2 cycle sha skip bbt.  ape boleh buatt..  Last month sha ada pergi homeopathy kan, ingat nak pergi lagi..tapi my mutoq aka encik suami, dah xmo pegi sebab leceh nak kene makan setiap sejam memandangkan dia takde mase nak makan sekerap tu...so...cycle ni, nak cuba yang lain pulak...ingat nak cube set shaklee pulak..fuhh!!

Sha berdoa semoga dipercepatkan rezeki zuriat sha dan kawan2x ttc lain...amin.... Chaiyok2x!! :)

Isnin, 4 Mac 2013

CD01 : 2.3.13

Assalamualaikum semua...apa khabar,..? Da lame rasenyer aku tak update...huhu..nothing to share actually...
Just to update my cycle....hari sabtu lepas berlangsung la period dengan jayanya...

Last cycle aku mention nak try minum air taugeh n air kunyit kan? Aku tak jadi buat sebab masa tu cuti raya cina, and aku outstation..so tak dapat la nak laksanakan mission tersebut...huhu~~

Cuma aku ada pergi hometopathy je kat PKNS bangi tu je... Untuk cycle kali ni, no bbt chart sebab cycle lepas aku banyak jalan2x...and xbawak termometer aku...first time xde bbt chart...xpelahh...skip satu bulan..haha..

okey la..tu je nak update...take care korang...bye..

p/s : Tolong doakan pejuang2x yang tengah bertarung nyawa di Lahad Datu n Samporna..doakan semoga mereka selamat mempertahankan negara kita, amin...