Rabu, 8 Mei 2013

Saya nak Chocolate Fountain FREE!!





Assalamualaikum..

Hehehehe...To Eida,...Sha nak chocolate fountain free!! Sha ingat nak buat gathering dengan kawan-kawan nanti,..so, kalau ada chocolate fountain...mesti lagi mabelesss! Plus, semua kawan-kawan sha sangat suke coklat..even my hubby pun giler coklat..ahahha... And...of course la sha pun suke...so plis2x eida..pick me...ehehehhe...

Kepada kawan-kawan yang nk join,..sila abaikan ayat saya dia atas tu ye...baca syarat2x nya seperti di bawah..thanks semua..join la k...mane la tahu...ada rezeki korang kan?? :)

Nak join? Simple !
3. Buat simple entry dengan tajuk "Saya nak Chocolate Fountain FREE!!" , 
masukkan banner dan linkkan ke entry ini..
4. Drop komen kat entry ini dengan meninggalkan details seperti berikut;
a) Nama & URL Blog 
b) Nama FB  


p/s : If uols ada blog dan fb boleh join. Yang ada blog tapi xde fb pun boleh join. Yang takde blog tapi ade fb pun boleh join. Yang xde dua dua, sorry tak boleh join. HAHA

1. Ada BLOG & FB - cara seperti yang diterangkan di atas  ;))

2. Ada BLOG sahaja - Buat entry & follow

3. Ada FB sahaja - LIKE dan SHARE post GA kat FB yeee ;))

Senang je kawan-kawan kan?? Sape xsuke chocolate and plus....it is for FREEEEEEEEEEEE.... :)
Senyum lebor smpai ke telinga...

k bye.. :)

TTC : SUSU KAMBING..embekkk...

Assalamualaikum....

Haha,,..embekkk...embekkk...nak cerita tentang susu kambing.  Al-kisahnya lah...next cycle nak start amek susu kambing.  So, sha suruh suami beli susu kambing Nubian.  Sha kalau boleh nak consume sama-sama dengan suami.  Tapi bila sha tanya suami, dia taknak sebab takut ada bau.

So, sha teringat la boleh blend dengan kurma.  So, sha potong kecik2x kurma tu, pastu blend dengan susu.  Bila dah siap, sha letak dalam peti ais.  Nak bodek suami minum, kena la bagi sedap2x kan.  Pastu,..sha pergi kat dia..bawak susu tu...pujuk dia minum sikit.. Sha beritahu kat dia, kalau tak sedap...sha tak pakse dia minum..sha akan habiskan.  Pastu, dia rasa sikit..muka da semacam dah.  Sekali dia cakap...sedappp!!

Fuhh...!! Tak sia-sia blend kurma..suami terus minum sampai habis..alhamdulillah...  So next cycle, boleh la start minum susu kambing...hahaha...tapi bersyarat..kene blend dengan kurma...baiklah suami kuuu..apa saja untuk mu..ehehehhe...asalkan dia minum susu tu..kan..??

Tu je nak share,..now sha 2ww.  Counting day to period,..walaupun masih awal..sha dah plan next usaha nak buat apa supaya tak terlalu kecewa bila tak menjadi nanti..betul x...

ok...bye2x.. ;)